+40 731 008659 Lu - Vi 09:00 - 17:00 str. Gheorghe Bilascu nr. 2 Baia Mare
Certificari
ISO 9001:2008
Cosultanță
calitate garantată
Numarul #1
Automatizari industriale
Contact

Linii de debitare

Descriere
Recenzii (0)

Linii de taiere

Liniile automate herrblitz formeaza o solutie economica valida pentru a nu folosi prese costisitoare pentru simple operatii de taiere.
Compatibilitatea si versatilitatea sunt caracteristicile de baza ale acestor aplicatii care pot fi utilizate la taierea a foarte multe tipuri de materiale.

Sunt constituite dintr-un alimentator de serie medie, tipul X, serie grea, tipurile P-S-Z-V-K, imbinate cu un indreptator (in cazul in care aceasta operatie este necesara) si terminate cu o ghilotina.

Ghilotinele noastre sunt caracterizate ca miscarea de taiere este generata prin intermediul unor cilindri cu dubla actiune, amortizati la capetele cursei dand o silentiozitate in functionare.
Cutitul superior, inclinat, al ghilotinei, este montat pe o placa a carei miscare verticala este ghidata prin coserci cu bile pe patru coloane rectificate (fara a fi necesara lubrifierea).
Aceste caracteristici asigura o inalta precizie de taiere si o lunga perioada de functionare a ghilotinei.
Pe perioada operatiei de taiere, tabla este blocata de o placa montata pe arcuri.
Cutitele sunt executate din otel-crom K12 revenit si rectificat (HRC 68-70).
Jocul de taiere este reglat prin intermediul unor suruburi.
La intrarea ghilotinei sunt ghidaje pentru tabla, in asa fel incat tabla este tot timpul in pozitie ortogonala si centrala fata de cutitul ghilotinei.

Atunci cand privim la seria normala CHN aplicata pentru table, alimentatorul, pentru diferite versiuni standard sau speciale, este montat deasupra si este accesoriat cu un sistem de ghidare cu o banda transportoare de tipul GNR care permite vehicularea, fara probleme, materialelor fine catre cutitul ghilotinei.

Exemple de linie de indreptare si taiere pentru fire
Alte aplicatii standard care se pot realiza la cerere.

Ghilotina care permite taierea la un anumit unghi

Ghilotina pentru taierea materialelor elastice si spongioase

Functionare liniei automate de alimentare taiere se face in mod automat prin comanda electronica cu automat programabil prin intermediul careia se pot programa un numar mai mare de pasi pentru o taiere.
Viteza este reglabila prin intermediul unui potentiometru.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Linii de debitare”

Adresa ta de email nu va fi publicată.