+40 731 008659 Lu - Vi 09:00 - 17:00 str. Gheorghe Bilascu nr. 2 Baia Mare
Certificari
ISO 9001:2008
Cosultanță
calitate garantată
Numarul #1
Automatizari industriale
Contact

Alimentatori Automatici pentru materiale liniare

Descriere
Recenzii (0)

Alimentatoare Pneumatice pentru materiale care nu sunt in tamburi – Sistemul impinge-trage

Alimentatoare în oglinda pentru avansarea tablelor finite, profile tuburi, materiale care nu sunt în tamburi.

De multe ori, datorita dificultatii de a gasi materialele de productie in tamburi sau a consumului relativ scazut pentru un anumit reper si care nu ar justifica o aprovizionare in tamburi cu costuri relativ ridicate (in special in cazul in care seria de productie de elemente stantate nu are nivele ridicate), este mai economic sa se lucreze cu materialele din bucati.
In acest caz este necesar sa se utilizeze doi alimentatori, unul care sa inpinga semifabricatul sub presa (stanta) si altul care sa il traga de sub aceasta pentru evacuarea lui completa.

Acesti doi alimentatori lucreaza sincronizati prin aceeasi cama aflata pe presa. Este de asemenea posibil ca o legatura sa fie facuta intre cele doua cleme mobile pentru a asigura sincronismul mecanic.

In timp ce al doilea alimentator extrage tabla din stanta, operatorul poate deja introduce alta tabla prin partea de alimentare prin actionarea unei valve cu trei cai , eliminand astfel timpii morti de oprire a masinii, obtinand o productivitate orara mult mai ridicata decat aceea care este data de actionarea manuala.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alimentatori Automatici pentru materiale liniare”

Adresa ta de email nu va fi publicată.