+40 731 008659 Lu - Vi 09:00 - 17:00 str. Gheorghe Bilascu nr. 2 Baia Mare
Certificari
ISO 9001:2008
Cosultanță
calitate garantată
Numarul #1
Automatizari industriale
Contact

Alimentator Pneumatic Seria Normala TIP A-B-C

Descriere
Recenzii (0)

SIMPLITATE
Se monteaza direct pe matrite.Sunt suficiente doua suruburi de fixare, miscarea alternativa a matritei comanda automat functionarea alimentatorului.
Este posibila si comanda alimentatorului de la distanta printr-o electro valva pneumatica.
PRECIZIE
Toate alimentatoarele Herrblitz sunt dotate cu amortizoare pneumatice care garanteaza o precizie inalta a pasului la o viteza ridicata. O caracteristica foarte importanta a acestor alimentatoare este silentiozitatea si consumul mic de aer comprimat.

COMPACTITATE
Nu sunt trasee externe de aer legate la dispozitiv cu exceptia legaturii la sursa de aer comprimat.

Alimentatoarele normale pot fi aplicate si pe masa presei (vezi fig. 1), dar din pacate, din cauza lungimii mari a benzii intre stanta si alimentator, aceasta se deformeaza cauziand imprecizie in pasul de alimentare, dificultati in prelucrare si posibilitatea de a aparea rebuturi de stantare.

in nici un caz nu se pot utiliza table subtiri (care se deformeaza intre alimentator si stanta) cu alimentatoarele normale aplicate pe presa, din motivele enumerate, practic acestea nu pot functiona.

Cu alimentatoarele HERRBLITZ se elimina total aceste inconveniente daca sunt montate direct pe placa de baza a stantei.

Datorita costului mic al acestora, este economic mai avantajos sa se monteze ciate un alimentator pe fiecare stanta. Acestea fiind piese interschimbabile si cu un grad mare de precizie a prelucrarii se poate folosi un alimentator pentru mai multe stante, schimbiandu-l in timpul in care stanta este scoasa de pe presa, neintrerupiand productia dumneavoastra.

De fapt este suficient ca la montajul initial pe stanta sa se regleze relativ cursa. Dispuneti de fapt de o masina practic automatizata stationiand putine minute pentru mici reglaje necesare.

Se elimina in acest fel lungile si dificilele operatii de reglare a asazisilor „alimentatori universali” montati pe presa care cu unele stante dau rezultate discutabile daca nu negative.

Alimentatoarele noastre HERRBLITZ va ofera urmatoarele patru mari avantaje:

economie de timp
siguranta productiei
costuri de productie coboriate
pret economic !

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Alimentator Pneumatic Seria Normala TIP A-B-C”

Adresa ta de email nu va fi publicată.