+40 731 008659 Lu - Vi 09:00 - 17:00 str. Gheorghe Bilascu nr. 2 Baia Mare
Certificari
ISO 9001:2008
Cosultanță
calitate garantată
Numarul #1
Automatizari industriale
Contact

Masini pentru constructii

Descriere
Recenzii (0)

TECNO EDIL SISTEM produce si comercializeaza masini pentru mortare si tencuieli si instalatii de pompare montate pe siloz prin cadere.

Masinile sunt construite integral in localitatea Fisciano (Italia), de o echipa de tehnicieni calificati. Echipa specializata actioneaza urmand punctual directivele proiectantului.

Masinile

Tecno Edil Sistem prezinta o gama variata de masini pentru constructii integral proiectate si executate de firma.
Masinile raspund criteriilor de eficienta productiva si consum energetic. Oferta vine in intampinarea clientului prin personalizarea masinii conform exigentelor acestuia.

Accesorii

Marea gama de melci si acumulatori permite pomparea celor mai diferite materiale, furnizand un raspuns la exigentele oricarui santier. Produsele se deosebesc intre ele datorita culorilor diferite si au specificatii clare pentru a ajuta clientii in alegerea celor mai potrivite pentru ei.

Ustensilele

Ustensilele speciale (ustensile, mijloace auxiliare si diferite dispozitive) au fost proiectate si executate pentru a fi in pas cu inovatiile tehnologice. Santierele au nevoie de cele mai avansate echipamente din punct de vedere al eficientei si al modernitatii. Utilajele sunt garantate pentru calitate, durabilitate in timp si randament sporit.

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masini pentru constructii”

Adresa ta de email nu va fi publicată.